Llocs oblidats

Hi ha llocs al món que han quedat en l'oblit. Ciutats que un dia es van vestir de la major esplendor i que avui sobreviuen amb prou feines sota el corró del temps. Avui presentem la primera part d’una sèrie de fotografies que fan d’un lloc oblidat, un lloc màgic.


EL CEMENTIRI DE TANCS D'ERITREA
EL primer lloc abandonat del món és un cementiri de tancs a Eritrea. Tots aquests tancs estan allà des de la seva guerra d'independència d'Etiòpia fa 30 anys.

 

L'HOSPITAL ABANDONAT DE RIVERSIDE A NY
L'hospital de Riverside es va construir a principis del segle XX a l'illa de North Brother (Nova York). Es va especialitzar en el tractament de malalties que requerien que el pacient estigués en quarantena. Després de la II Guerra Mundial va acollir veterans de guerra, i en els anys 50 es va utilitzar com a centre de desintoxicació de drogoaddictes. En els anys 60 va tancar definitivament i porta abandonat des de llavors.LES RUNES DE LA QUE VA SER LA CAPITAL DE L'AUTOMÓBIL 
La ciutat nord-americana de Detroit es va convertir, des de principis del segle XX, en la capital mundial de la fabricació d'automòbils. L'any 1903 Henry Ford va fundar la Ford Motor Company i allà mva muntar la seva cadena de muntatge de cotxes, això va donar pas a fer el mateix a d'altres marques com Chrysler i van aconseguir convertir aquesta ciutat en tot un exemple del tan sonat i repetit somni americà. 

Avui dia, com en altres grans ciutats del món, queden molts edificis i llocs emblemàtics que estan abandonats a la seva sort.

 
 
 
 
 
 

1 comentari:

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.