ESPAI JOVE

Espai Jove El Galliner
De dilluns a divendres de 16h a 20h
c/ Castelló de la Plana, 11
(Edifici Biblioteca Ca l'Oliveres)
08186 Lliçà d'Amunt

Telèfon 938 607 001 - Adreça electrònica: elgalliner@llicamunt.cat


Què és El Galliner?
Situat a l'edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres, l'Espai Jove El Galliner és un racó pensat per a què els joves de Lliçà d'Amunt puguin gaudir d'un punt de trobada de lliure accés, gratuït i dirigit a un ventall d'edats compreses entre els 12 i 30 anys. L'oferta d'activitats és molt àmplia: tallers creatius, cursos, xerrades de feina, cinefòrums, tornejos, exposicions...etc. Només cal que t'apropis un dia i et facis soci, això vol dir que omplis un senzill full d'inscripció i ja podràs fer servir tots els serveis que tenim al teu abast.

D'altra banda, pensem que aquest servei ha de ser fet a mida de les vostres necessitats i que sou vosaltres els que heu de decidir què voleu, per tant, estem oberts a totes les vostres propostes i esperem que ens les feu arribar.

Us hi esperem a tots i a totes!


Imatges de l'equipament 

Nou Espai Jove El Galliner: Espai Tallers Nou Espai Jove El Galliner: L'espai de la Pley 3 i la Wii Nou Espai Jove El Galliner: Espai tallers i ordinadors Nou Espai Jove El Galliner: L'espai de xerrada o reproducció de vídeo Nou Espai Jove El Galliner: El rebedor

On és El Galliner?