FOTOS

FESTA MAJOR JOVE DE LLIÇÀ D'AMUNT 2012
Aquest any la Festa Major 2012 va començar l'1 de setembre i va acabar el dimarts 11, 10 dies de Festa Major que vam proposar fer-los joves.
INAUGURACIÓ SKATEPARK
Acte d'inauguració del nou Skatepark situat al Parc de la Felicitat del Parc Esportiu del Tenes. Berenar, concurs i exhibició d'Skate, etc.
CARNAVAL 2012
Una celebració organitzada per l'Ajuntament i la Comissió de Festes que va congregar tant a petits, joves i grans.
TALLER DE GRAFFITI
El passat dilluns vam fer al Galliner la segona part del taller de Graffiti en el qual els joves van poder plasmar part del seu art i el que han après.


Ahir va tenir lloc la festa del terror de Lliçà d'Amunt, organitzada per la Regidoria de Joventut i duta a terme per joves voluntaris del municipi.

24 HORES DE RESISTÈNCIA EN CICLOMOTOR
L'equip Taller Pelayo de Bigues i riells guanya la 32a edició de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes.

NITS A LA PISCINA 2011
Després de tres Nits a la piscina, ja tenim les millors fotos. Inflables, tallers, concerts, exhibicions etc. estan marcat les nits de divendres d'estiu.
INSTANTS DEL GALLINER
Cada dia és diferent a l'anterior dins El Galliner, per això ens agrada captar aquests moments tant especials.

LLIÇÀ MEDIEVAL 2011
Aquest cap de setmana passat hem celebrat a Lliçà d'Amunt la quarta edició de Lliçà Medieval, una celebració que ens va portar l'Edat Mitjana.
URBAN JAM 2011
Ja estan disponibles totes les fotos de la Urban Jam 2011 a Lliçà d’Amunt. Una Ona Jove que va tenir tot el que podíem desitjar.
SETMANA BLANCA
Ja tenim el recull de les millors fotos de la nostra Setmana Blanka, una setmana en la que l’esperit del carnaval era molt present. Gaudeix-les!
Ja tenim les fotos de la millor rua de Carnaval de tota la comarca: la de Lliçà d’Amunt. I el Galliner, com sempre, va estar recolzant els més joves.