Curs de monitors/es de Lleure



Hola companys,

els ajuntaments de la Vall del tenes hem organitzat un curs de monitors/es de Lleure. Aquest curs va adreçat a persones majors de 18 anys que estiguin treballant o vulguin treballar en centres i activitats de lleure.
La realització del curs permet accedir al diploma de Monitor/a d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil, atorgat per la secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Les dates del curs són les següents: 1,2, 8*, 9*, 10*, 11*, 12*, 22, 23, 29 i 30 d'abril i 6, 7, 13, 14 i 20 de maig. Els horaris són de 9 a 14, excpete els dies marcats amb * que és de 9 a 14 i de 15:30 a 19:30.
Ah! El curs es realitza itinerantment pels quatre municipis de la Vall del Tenes. A Can Magarola de Lliçà de Vall, al Galliner de Lliçà d'Amunt, a la Fàbrica de Sta. Eulàlia i al CEIP Turó de Bigues i Riells.
El preu d'inscripció és de 110 pels joves menors de 30 anys de la Vall del Tenes i de 164 euros per la resta.

Ja podeu fer les inscripcions. Teniu temps fins el dia 24 de març.

A reveure

8 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Bon dia,

    No podem permetre aquest tipus de comentaris que acusen directament a personal del centre. No és l'espai idoni i considerem que tampoc són maneres. Us convidem a expressar la vostra queixa a través dels canals formals que existeixen. Podeu demanar hora amb la Regidoria corresponent (educació) o bé demanar hora amb qui considereu oportú a l'Ajuntament o fins i tot amb el mateix personal de l'escola, però aquí no podem permetre aquesta mena de comentaris, així que us avisem que esborrarem aquest tipus d'entrades al bloc.
    No volem censurar res, ja us diem que hi ha canals per opinar i expressar la vostra queixa, però el bloc no és un d'ells, menys quan s'acusa tan directament.
    Us preguem que no es produeixin aquest comentaris aquí i us donem les gràcies per endavant per la vostra comprensió.

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.