NOVA PROGRAMACIÓ D'EL GALLINER


Ep !! ja tornem a ser aquí, amb tots vosaltr@s i us volem anunciar que ja està en marxa la nova programació d'El Galliner del 1er trimestre de l'any.

Us hem preparat un munt d'activitats, tallers, xerrades, campionats.. i d'altres sorpreses que volem que aneu descobrint. I, com no, teniu al vostre abast l'ESPAI JOVE, a on pots gaudir de la PlayStation, la Wii, dels jocs, ordinadors, connnexió a internet, tennis taula ....

Però si vols, també disposes d'un espai per realitzar els teus treballs i activitats acadèmiques, per fer consultes... el PUNT D'INFORMACIÓ !!

Ja estem en plena programació així que t'adelantem els continguts més destacats. Recorda:


TOTS ELS DIVENDRES DE CADA MES TENS UNA ACTIVITAT !!!

13 de febrer: TALLER PER LLIGAR. Ja sabem que ets el més gupao o la més guapa, però com no només la bellesa importa, et donem unes lliçons que segur agraeixes. Anima't que t'ho passaràs bé aprenent molt !!

20 de febrer: BALL DE DISFRESSES. Celebrem Carnestoltes !! Hi haurà tallers de maquillatge fantàstic, cocktails sorprenents,,, No t'ho perdis, les disfresses més originals s'emportaran un premi.

6 de març: TASTET D'ESPELMES. De diferents formes i colors, vine a fer-te la teva espelma al teu gust.

ENTREGA DE PREMIS del Concurs de Còmic-Collage, les bases del concurs les trobaràs a http://www.llicamunt.cat/

13 de març: TORNEIG DE PING-PONG. Vine a demostrar la teva habilitat amb el ping-pong i, si guanyes, t'emportaràs un premi. Però encara que no ho dominis, no et preocupis, que podràs demostrar el teu enginy en altres jocs que hi trobaràs.

de l'11 al 18 de març: DESPRÉS DE L'ESO, QUÈ? XERRADES I EXPOSICIONS.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.