Bijuteria, fotografia i Body Combat: els primers cursos de l’any

Donem el tret de sortida al 2011 amb els primers cursos i monogràfics. Aquest primer trimestre serà dedicat als complements amb el monogràfic de bijuteria, l’art de les imatges amb el monogràfic de fotografia i l’esport i la música amb el curs de Body Combat.

Segurament us estareu preguntant quina diferència hi ha entre els cursos i els monogràfics. Deixeu de patir, impacients, que ara us ho expliquem: Els cursos són activitats continuades, previstes per a realitzar durant tot l’any que es dividiran en trimestres. Són activitats obertes en les que es van avançant i perfeccionant els coneixements. En canvi, els monogràfics són activitats que tracten d’un tema concret i té una durada determinada.

CURS DE BODY COMBAT
Treu-te quilos de sobre amb coreografies trepidants basades en kick boxing, karate, tai-xi, full contact, etc. Horari: de 20h a 21h
Lloc: El Galliner
Preu: 60€/ trimestre

MONOGRÀFIC DE FOTOGRAFIA
Dimarts o dijous (Encara per definir): 10 sessions
Aprèn tot allò que sempre has volgut saber sobre el món de la fotografia en 10 sessions.
Horari: Matins
Lloc: El Galliner
Preu: 40€

MONOGRÀFIC DE BIJUTERIA
Dimarts 8, 15 i 22 de febrer i 1 i 8 de març
Aprèn diferents tècniques per crear les teves pròpies joies.
Horari: d'11h a 12h
Lloc: El Galliner
Preu: 20€ + 15€ de material

La durada i els horaris dels cursos i monogràfics estan encara per determinar. Pots seguir informat al l’apartat de cursos i tallers del web on anirem incorporant informació.
Inscripcions i informació: El Galliner, 938 607 001 i elgalliner@llicamunt.cat.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.