Com descobrir que no és la teva mitja taronja

El temps és molt valuós, així que per què malgastar-lo amb una persona que no arriba ni a mitja mandarina? Tothom mereix una segona oportunitat, a no ser que des del primer moment sàpigues que no teniu res a fer junts. Però com ho podem descobrir a temps?



FA MASSA CRÍTIQUES
Has triat el teu lloc favorit per a la cita, però ell o ella només es queixa; has arribat quatre minuts tard però t’ho retreu; tries una pel·lícula i quan acaba et diu “la pròxima la trio jo”. Si estàs a les primeres cites i tot el que surt per la seva boca són crítiques, imagina’t com serà tenir-la de parella.

GELOSIA
Quan li parles d’amics del sexe contrari o relacions passades no només et canvia de tema si no que fa males cares. És a dir, no podràs tenir amics o amigues sense el seu consentiment o sense haver de suportar escenes de por o inseguretats. Això de tenir amics i amigues per estar en parella és cosa del passat, o com a mínim ho hauria de ser.

NO S’HA D’INSISTIR MASSA
Que algú refusi la nostre oferta de quedar un cop, pot passar. Però si aquesta persona ja ha refusat quedar amb tu uns quants cops i has hagut de perseguir-la, millor renunciar per que no has pensat que potser ell o ella ha decidit quedar amb tu simplement per que li deixis en pau?

NO HI HA CONTACTE VISUAL
La falta de contacte visual no ha de ser una senyal dolenta sempre i quan respongui a un excés de timidesa per part seva. D’altra banda també pot significar falta d’interès per l’altre persona, que no li has semblat atractiu/va o que té el cap en un altre lloc.

NO HI HA QUÍMICA
No teniu els mateixos gustos. Tu prefereixes sortir a córrer i ell/ella odia fer esport, a ti t’espanten els llocs amb molta gent però ella es passa hores i hores en bars o discoteques, tu odies l’olor a tabac i aquesta persona fuma molt, etc. Dues persones no han de ser iguals, però si el que sou és pols oposats, potser hauries de renunciar a aquest amor.

“M’ÉS IGUAL”
On vols anar? M’és igual, què vols sopar? Més igual, vols fer un volt? M’és igual. Si l’altre persona no té iniciativa i la seva resposta és sempre “M’és igual”, imagina’t el que pot ser la vostre vida en comú. Si, això us pot evitar discussions i al final faríeu el que tu dius però, podries estar amb una persona a la que tot li és igual, que no opina i que no saps si ho fa per que li agrada o per obligació?

NO FA L’ESFORÇ DE PAGAR
Heu quedat per fer un Café, desprès sorgeix un cinema, etc. Sol passar que, en aquests casos, un invita a l’altre o bé un paga una cosa i la parella un altre. Però si veus que aquesta persona no fa ni el gest de pagar i que ja has pagat dos o tres coses i segueix igual, malament. Acabaràs pagant tu tot cada cop que feu alguna cosa, sobre tot quan no saps si la relació tindrà èxit o no?


ARTICLES RELACIONATS | Manual per lligar al segle XXI

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.