Concurs de collages sobre la dona treballadora

Avui posem en marxa el primer concurs de collages del Galliner amb el tema: Dia de la dona treballadora: ‘Diferents però iguals?’ dedicat al 8 de març, dia de la dona treballadora.

El collage és una tècnica artística, d’estil lliure que consisteix en enganxar diferents elements en un full. Es poden utilitzar retalls, fotografies, dibuixos, etc.




El concurs es divideix en dues categories: Junior (de 12 a 17 anys) i Sènior (de 19 a 30 any) en la que poden participar tots els el joves del municipi. Els treballs es poden presentar en llengua catalana i castellana amb una dimensió màxima de cinc fulls (en format DIN A4) i han de ser originals i individuals, és a dir: un per persona.

Els treball s’han de presentar a l’Espai Jove el Galliner o a l’OAC de l’Ajuntament abans del 4 de març de 2011. Els treballs s’entregaran grapats amb un foli on s’especifiqui les dades personals de l’autor (Nom i cognoms, DNI, Edat, telèfon de contacte, adreça electrònica i autorització en el cas que siguis menor d’edat).

El premi s’entregarà l’11 de març de 2011, valorat en 100€ pel guanyador/a, i totes les obres rebudes seran exposades al centre.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.