Em mires molt, però no em veus

Avui et presentem ‘El circ de la papallona’, un curt que ensenya... No, no us ho explicarem. Amb aquest film cadascú pot aprendre alguna cosa diferent. Et convidem a descobrir-ho i a continuació et mostrem totes les fotos de la gimcana del dia dels discapacitats al Galliner.


EL CIRC DE LA PAPALLONA



Tots podem tenir alguna deficiència en qualsevol moment, però això no vol dir que no siguem aptes per a gairebé tot. La discapacitat no els limita, no ho facis tu per què la pitjor discapacitat és la de no adonar-se que som iguals.


DIA MUNDIAL DELS DISCAPACITATS

El 3 de desembre vam preparar una gimcana per al dia mundial dels discapacitats. Hi havia 4 proves les que s’havien de superar per parelles en el menor temps possible. 

La primera prova consistia en que un de la aprella havia de parar taula, per a quatre començals, amb els ulls tapats mentre el company li anava indicant el que havia de fer. La segona prova consistia a fer la llista de la compra. Cada parella havia de trobar la manera d’entendre’s per fer la llista, tenint en compte que un havia d’anar dient els productes a l’altre sense parlar. La tercera prova consistia a escombrar una sala en cadira de rodes. I l’última prova consistia a menjar-se una poma sense fer servir les mans.

       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.