Saló de l'Ensenyament 2011: del 23 al 27 de març

El Saló de l’Ensenyament 2011 és un lloc on els estudiants poden rebre una informació àmplia i actualitzada dels estudis que es poden cursar a Catalunya. Aquest any serà des del dimecres 23 fins al diumenge 27 de març al Palau 2 de la Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc).

Les entrades, que es podran comprar el mateix dia i al Servicaixa, tenen un cost de 5€ i amb el Carnet Jove 4’5€. L’entrada per a grups és de 4€ i els professors tenen entrada gratuïta des del web.



El saló està distribuït en diferents sectors: estudis universitaris; formació professional; altres estudis superiors; estudis complementaris; d’idiomes: centres d’educació primària, secundària i batxillerat; formació ocupacional; serveis d’educació; i serveis per als joves.

Per a més informació pots consultar el web oficial del Saló de l’Ensenyament.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.