Ara ja pots treure’t l’ESO

Si tens més de 18 anys i encara no tens l'ESO, aquesta és la teva oportunitat. El Departament d'Ensenyament ha obert la primera convocatòria d'aquest any per inscriure's a la prova lliure de graduat en ESO. Els exàmens seran el 25 i el 26 de maig, però també hi haurà una segona convocatòria a l'octubre.

La inscripció a la primera convocatòria (26 i 27 de maig) s’ha de fer com a molt tard el 15 d’abril. Es pot fer per mitjançant el web d'Ensenyament i a través de l'Oficina Virtual de Tràmits. I Si vas deixar els estudis a mitges, no cal que t'examinis de tot el temari perquè pots sol·licitar que se't convalidi alguna de les assignatures que ja tinguis aprovada.

L'examen inclou tres àmbits: comunicació, cientificotecnològic i social. Pots trobar el model de les proves anteriors al web del Departament. En l'àmbit de la comunicació cal resoldre tres exercicis, el de llengua i literatura catalana, el de llengua i literatura castellana i el de llengua estrangera, anglès o francès (segons quina hagis escollit); Pel que fa al cientificotecnològic, comprèn diversos exercicis de ciències de la naturalesa, matemàtiques, tecnologies i aspectes sobre la salut i el medi ambient; en l'àmbit social cal resoldre preguntes de ciències socials, geografia i història, educació per a la ciutadania i aspectes d'educació visual i plàstica i música. 

Pots trobar més informació a Jove.cat i al web del Departament d'Ensenyament.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.