Divendres de concerts

No tens plans per aquest divendres? No et preocupis, et presentem una alternativa per no haver d’estar al carrer: concerts de grups prometedors. No et sembla bon dia per conèixer nous grups? L’Aliança i l’Equipament Juvenil EL Gra de Granollers ofereixen diferents concerts.




A l’Aliança: La troba Kung-Fú + Dj Pipo
A partir de les 23h
Nou mesos després d’haver gestat el seu darrer disc “A la panxa del bou”, La Troba Kung-Fú pareix una gran nit de ball i festa major. És una nit completa de vall amb música en directe, amb música enllaunada de punxadiscos de la família Kung-Fú, ñes nir de concursos, de ventilador, rumba i sorpreses.
PREU: Socis 8€ / Taquilla 10€
Les entrades es poden comprar anticipadament a l’Aliança o a aquest web.


Al Gra: I[ÉS]Música
A partir de les 19h
L’I[ÉS]Música és un concurs de grups de música d’Instituts. Els grups que hi participaran son: Blast Out, Social Collisio i Clau d'Accés.
El passat divendres 8 d'abril va tenir lloc la primera fase eliminatòria del concurs de grups de música de secundària. Un total de 120 joves van poder gaudir de les actuacions de "Glow in the dark" i "Damnation". La segona fase eliminatòria es durà a terme aquest divendres. Els grups es podran votar mitjançant el web desprès de les actuacions per triar quin passa l’eliminatòria.
Entrada gratuïta.


MES INFORMACIÓ |  Agenda  |  L'Aliança  |  El Gra 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.