Urban Jam 2011: Els grups

Us deixem una mostra de com són els 10 grups que actuaran el proper dissabte a la nostra Urban Jam. Grups que han lluitat per fer-se un lloc al món de la música i que no pararan fins aconseguir-ho.  Si ja són bons, en directe no te'ls pots perdre!
Amb cinc anys va perdre la seva mare, als 7 va marxar a viure amb la seva tieta, als 10 el van tancar en un centre de menors on va estar fins als 18. Des de llavors intenta fer-se un camí al món de la música, diu que la vida no li somriu però lluita amb totes les seves forces. Una força i una historia que reflecteix a les seves lletres.
Desprès de 3 anys de molta feina i algunes decepcions i poques alegries, finalment van poder gravar la seva primera maqueta i ara ja van per la tercera: ‘The Most Wanted’. Aquesta expressa ràbia, inconformisme, critica social, i el més important, parla de la vida.
Van començar col·laborant amb altres grups i entre ells al 2009. El temps va fer que aquest vincle entre tots dos els uneixi cada cop més dins i fora de l’escenari. Per un costat tenim a Sinus, un DJ cada cop més reconegut que va començar a Cerdanyola i ara comparteix habilitats amb d’altres DJ. Y per l’altre, tenim al Deako, que porta a prop de 12 anys com a raper, 10 com a productor i 4 com a tècnic de so. La seva experiència es fa notar en els darrers temes.
Afirma que les seves influencies van començar quan escoltava Nach y Desterrados, que va ser el primer que va escoltar. Aquests li han ensenyat el que és el rap nacional, grups com Violadores, Falsalarma due Kie, etc.
És un grup de rap que va se creat a Barcelona l’any 2007. El formen Kenoh, Nahuel i Dj Lámina. Compten amb tres treballs a la seva esquena i actualment treballen en els següents. Des del seu primer treball, han visitat numeroses sales Espanyoles oferint un directe dinàmic, explosiu i innovador.

 JULI
És un jove raper que es mou entre Brucel·les i Barcelona. Desprès de 6 anys rapejant i 3 treballs previs va fitxar per M.J. Key Recordz, un segell belga, per treure el seu primer àlbum. Les seves cançons no deixen indiferent ningú degut a la frescura i personalitat.

FULANOS
Pablo DlayC AKA Háshit i Grado es van unir al 2009 per formal aquest grup. Al 2009 van gravar la seva primera maqueta i un any desprès, la segona. Afirmen que es preparen molt els concerts en directe que els hi van oferint.

És un artista molt reconegut a Perpinyà (França) que vindà expressament a la Urban Jam. Un nou talent que va ser escollit artista revelació el 2001 al Festival e Paris Day Rap. Nou per alguns, però destacat des de fa uns quans anys pels seus àlbums, sensible i carismàtic. La seves lletres són madures i, de vegades, íntims, a flor de pell. Una invitació a la reflexió.

66CELSIUS
Aquest és un grup que tamb´ve expressament des de França i que sempre ha volgut menjar-se el món amb el seu rap. Una particular visió del rap i nous projectes es poden reflectir en el seu darrer treball.

BILLAR
Un grup de Hip Hop de Sabadell protagonitzat pel cantant que hi dona nom, Billar. Va començar a escriure les al 2007 i actualment porta més de 120 temes elaborats. D’aquests, 45 han estat gravats i la resta es fan en actuacions en directe.



Aquest ordre d'aparició és totalment a l'atzar, molt aviat publicarem l'ordre d'actuació dels grups i l'horari. Volem recordar que la Urban Jam començarà a les 4h de la tarda amb tallers, Skate Park i concurs de graffiti.

5 comentaris:

  1. Habeis tenido un fallo al escribir el AKA de un miembro del grupo Fulanos se dice Grado no Grando

    ResponElimina
  2. otro fallo es en la INFO DE CORTEX
    THE MOST WANTED es la 3º maketa que sacan
    las otras 2 son COMPARA Y COMPRUEBA y EL PODER DE LA MENTE, GRACIAS

    ResponElimina
  3. Si, teniu raó. Ja està modificat. Si veieu qualsevol error més ho comenteu i ho canviarem. Gràcies!

    ResponElimina
  4. muchas gracias y perdon por las molestias
    estais haciendo un gran trabajo y pondremos todo de nuestra parte para que el evento sea un exito!

    ResponElimina
  5. Nos vemos el sabado....como mola!!!

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.