Final del concurs Rock a l’Ascensió 2011

El concurs de música de Granollers Rock a l'Ascensió celebrarà aquest dissabte 15 de juliol, la seva gran final. Els grups que actuaran són els finalistes d'aquest concurs convocat per l'Ajuntament de Granollers, a través del Servei de Cultura, i amb la col·laboració del GRA. Són els següents: The Marigold i Tetuà, triats pel jurat i El Xiringuitu dels Lepidòpters de vida efímera que han estat triats per votació popular a través del web del Gra.


El guanyador del concurs rebrà mil euros de premi, gravarà un videoclip amb VOTV i disposarà d'una sessió professional de fotografies per confeccionar-se el book. A més, la novena edició del concurs incorpora les noves tecnologies en la difusió i distribució de la música: el guanyador tindrà dret a la distribució digital durant tres anys de cinc temes propis pels principals canals de la xarxa (Spotify, iTunes, Amazonmp3, Napster, etc.), a través de La Cúpula (House of Music). També, tocarà en directe en un escenari de la Festa Major.

La gran final serà dissabte 15 de juliol a partir de les 10h de la nit al Gra de Granollers.


MÉS INFORMACIÓ |  Gra Jove 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.