Èxit a la xarxa del programa de tele dels joves de Santa Eulàlia

Més d'un miler de reproduccions ha obtingut el primer capítol de 'Els quatre Gags', el programa creat per joves i dirigit a joves de Santa Eulàlia Televisió: Canal Set.

El programa d'humor, que es va estrenar el passat dilluns 26 de setembre, el realitzen joves d'entre 15 i 18 anys del poble veí. Aquest consta de tres gags de temàtica diversa i un informatiu que tracta alguns temes d'actualitat del mateix municipi.


El primer programa



En aquest primer programa un grup de joves ocuparà Canal SET amb unes reivindicacions molt contundents. D'altra banda coneixerem un GPS amb molta actitud i els professors del Institut la Vall del Tenes debatran sobre l'immersió lingüística a l'espai "Què te'n rius?". Finalment al "Dos Informen", el noticiari del programa, descobrirem l'himne del carril bici.

I tu, t'atreveixes a fer alguna cosa semblant?


INFORMACIÓ |  Canal Set  |   Santaka.cat

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.