Hi ha vida desprès de la vida?

SETMANA DEL TERROR 2011
Queda alguna cosa de nosaltres després de morir? La resposta des d'un punt de vista estrictament científic és que no. La consciència és fruit de l'activitat del cervell. Quan el cervell s'atura per la mort, la consciència simplement s'esvaeix.

Un altre tema són les creences religioses que es puguin tenir sobre l'ànima i un més enllà. Però en tot cas aquests ja són temes que van més enllà de l'àmbit de la ciència. 


Documental: "Vaig estar mort"



“Vaig estar mort” (en castellà ‘Estuve Muerto’) és un documental que tracta de les darreres investigacions sobre experiències properes a la mort. Científics, investigadors i psiquiatres de tot el món han investigat sobre l'activitat cerebral un cop la persona és morta.

El cas més espectacular investigat és el de Pam Reynolds, que va tenir una experiència propera a la mort quan l'estaven operant quirúrgicament d'una artèria al cervell. Segons assegura el protagonista, va sortir del seu cos i podia observar el que succeïa al quiròfan durant el període de temps de l'operació. Les descripcions des de fora del seu cos durant aquest temps són molt precises.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.