Temps de música i música de tots els temps a la Biblioteca



El 22 de novembre la Biblioteca de Ca l'Oliveres celebra el Dia de Santa Cecília, patrona catòlica dels músics, dels poetes i dels cecs. Ho fa dedicant tot el mes de novembre al món de la música, amb un seguit d'actuacions, tallers i fins i tot una hora del conte musical per als més menuts.

A continuació fem una selecció dels tallers i actuacions dedicades a joves:



Divendres 18 de novembre
18h  Sessió divulgativa musical "Del Blues al Hip Hop"
Recorregut pels diferents estils musicals del segle XX acompanyats amb la guitarra d'en Xavier Fort. A càrrec de Xavier Fort. Adreçat a majors de 10 anys.

Dimecres 30 de novembre
18h30  Taller de percussió humana
Els tambors parlen. Primer aprendrem a cantar un ritme imitant el so dels diferents instruments amb la finalitat d’interioritzar-lo. Ens acompanyarem amb percussió corporal. Després picarem el nostre tambor tocant allò que hem après. A càrrec de Lluís Molas. Adreçat a majors de 14 anys. Places limitades a 30 participants.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.