Regals sorprenents per fer aquest Nadal

Que el Nadal és una època per fer regals ho tenim assumit, però el que no és tan fàcil és trobar el regal ideal. Avui et mostrem aquells possibles, sorprenents i originals, presents que no imaginaves que podien existir.

Som conscients que les butxaques estan ben pelades i no podem gastar molts diners, així que aquests són les nostres sorprenents recomanacions per menys de 24 euros:




EL RELLOTGE ANTI-HORARI
Viatjar endarrere en el temps no és fàcil, però al menys podrem imagina que ho estem fent gràcies al Turn Black Clock. Les seves manilles giren en el sentit contrari al de les agulles d'un rellotge... normal.

PER NOMÉS: 18,50 €

PENJADOR CLIP GEGANT
Amb un clip es poden fer coses originals, però poques tant brillants com ampliar-ho i convertir-lo en un pràctic penjador/revister. Així és el Clip Gegant.

PER NOMÉS: 18,90 €


DISPENSADOR DE CINTA ADHESIVA
Dispensador de Cinta adhesiva "Cinta mètrica": El dispensador de cinta ideal per qualsevol amant del bricolatge. Fins i tot porta la cinta inclosa.

PER NOMÉS: 13,50 €


DAVANTAL DE CUINA SAGNANT
El davantal de cuina sagnant és un davantal completament tacat de sang, som si fossis un carinsser... o un protagonista de pel·lícula de terror de serie B.

PER NOMÉS: 14,90 €



CLAUER-CLAU OBRE AMPOLLES
No tornis a viure mai més l'angoixant experiència de tenir una ampolla fresqueta a la mà, i no poder obrir-la amb comoditat i sense perdre la vergonya. Clauer obre ampolles.

PER NOMÉS: 8,90 €




FUNDA CASSET PER L'IPHONE 4
Fes que el teu pare rememori els seus anys de joventut, o de nen, amb aquesta funda de l'Iphone que el converteix en un clàssic casset de música.

PER NOMÉS: 9,90 €



CLAUER CASETA D'OCELL
Si l'ocell és a casa seva, tu ets a casa. l'Sparrow Keychain guarda les teves claus i, a més a més, gràcies a que l'ocell també és un xiulet, tots els habitants de casa o oficina podran escoltar-te quan arribis o marxis.


PER NOMÉS: 18,50 €




CORTINA DE BANY NOIA SEXY
La cortina de bany Noia Sexy és ideal per a un pis de solter, o per a un pis compartit amb amics.


PER NOMÉS: 12,90 €





PORTALLAPIS "MAQUINETA"
Un toc d'elegància i personalitat per al teu escriptori gràcies a aquesta gegant maquineta de fusta.


PER NOMÉS: 18,90€

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.