Toys 'N Chains, el grup de grunge de Lliçà d'Amunt, d'a prop

LA JOVENTUT D'A PROP
Toys'n Chains és un grup de grunge de Lliçà d'Amunt disposat a impressionar la gent amb les seves pròpies cançons. Tot i que són joves i tenen poca experiència, senten la música com si fos la única manera d'expressar-se.


El grup es va formar el setembre de 2011 i, des de llavors, han treballat molt dur per crear les seves cançons. Diuen que és un grup grunge perquè és l'únic estil que s'adapta més al seu sentiment i als que volen transmetre. Però, en realitat, són una "barreja mortal" de diferents estils musicals, asseguren els membres del grup.

Van crear la banda per provar coses noves fora del que la gent acostuma a fer. Als seus concerts volen transmetre que no són un grup de garatge, demostren abstracció musical mitjançant les seves lletres i el seu instrumental.

Com un grup professional, disposen de MySpace Oficial i d'una pàgina a Facebook. I a tu, t'agraden?



2 comentaris:

  1. Els vaig escoltar un cop i trobo que porten molt bones intencions però els falta molt assaig encara! Hi ha molt camí a fer encara!

    ResponElimina
    Respostes
    1. PENSO QUE NO TENS NI P- IDEA MACO.

      Elimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.