Concert de Maika Makovski i Gentle Music Men a l'Aliança

El dissabte 25 no et pots perdre el concert de Maika Makovski i Gentle Music Men a les 23h a l'Ateneu l'Aliança. Les entrades anticipades es poden comprar al Bar de l'Aliança per 10€ i per internet, i a taquilla per 12€ els no socis i 10€ els socis.

Junts formen un pack musical espectacular, una gira que porta ja mesos per tot arreu de la geografia nacional i segueix anunciant noves dates. No et perdis l'oportunitat de veure'ls en directe!



Maika Makovski
Maika Makovski és una cantant mallorquina amb arrels macedonies i andaluses que cada cop sona més a l'escena estatal i europea. El diari 'El Mundo' la proclama com "la millor artista femenina sorgida de l'escena rock underground en anys".

   ► Escolta les seves cançons al MySpace oficial i segueix-la a Facebook

Gentle Music Men
Gentle Music Men segueixen treballant a l'estudi amb noves cançons que conformaran el seu tercer disc "Sueño infinito" que veurà la llum molt aviat.

    ► Escolta les seves cançons al MySpace oficial i segueix-los a Facebook


INFORMACIÓ |  Ateneu l'Aliança  |  Esdeveniment al facebook

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.