Festes de Carnestoltes al Vallès

Aquest dissabte dia 18 és Carnaval a Lliçà d'Amunt i s'organitza una gran rua i concurs de disfresses, però no hi ha festa jove a la nit. Per això al Galliner hem fet una recerca de tots aquells municipis que són al voltant de Lliçà d'Amunt que si en fan. Disfressa't i molta festa!

Un cop acabada la Rua de Carnaval de Lliçà d'Amunt pots anar a la festa de...



Bigues i Riells
El grup de joves que forma el Col·lectiu JB tornen a la càrrega aquest Carnestoltes 2012. La nit del dissabte 18 de febrer tornaran a posar el Pavelló de Bigues de potes enlaire amb el concurs de disfresses i la millor música del moment. Això serà a partir de les 23h30 i fins les 5h de la matinada.

Les entrades es poden comprar anticipadament per 8€ (fins divendres 17 al Punt d'Informació Juvenil) i 10€ a guixeta la mateixa nit. Aquesta entrada inclou dues consumicions, sorpreses pels que hi van disfressats i un descompte de 2€.

Treballar-se la disfressa té premi: 200€ per la millor comparsa i 50€ per a al millor individual o parella!

   ► Suma't a l'esdeveniment del facebook del Col·lectiu JB


Mollet del Vallès
Les dues colles de Festa Major de Mollet del Vallès, Morats i Torrats, organitzen aquest dissabte 18 una festa jove de disfresses d'allò més boja. la nit començarà a les 10h de la nit amb la Mega Botifarrada i en acabar, a les 22h30, començarà la festa "Ball Jove de Carnaval i concurs de disfresses amb DJ David Loop". L'entrada és gratuïta.

   ► Programació de Carnaval de Mollet del Vallès

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.