III Fira Guia't del Vallès Oriental

No saps què estudiar? Necessites orientació? Els dies 7, 8 i 9 de març arriba la tercera edició del Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, principalment estudiants de 4t d'ESO, sobre l'oferta formativa del Vallès i les possibles sortides laborals.

L'edició d'aquest any es celebrarà els dies 7, 8 i 9 de març a la Nau Dents de Serra de la Fàbrica de les Arts Roca Umbert (c/ Lluis Companys, 3 Granollers).



La Fira Guia't comptarà amb una exposició de 10 plafons que expliquen les sortides formatives i laborals després de l'ESO amb opció a visita guiada; hi haurà, també, orientadors de diversos ajuntaments per tal d'atendre les consultes individualitzades. A més es donaran a conèixer els centres formatius de la comarca i la seva oferta i la opció a participar en activitats com taules rodones, conferències i tallers d'orientació professional.

HORARI
Dimecres 7 de març: de 9h30 a 13h30 i de 15h a 17h30
Dijous 8 de març: de 9h30 a 13h30 i de 15h a 17h30
Divendres 9 de març, de 9h30 a 13h30

Aquest anys, la Fira Guia't comptarà amb la participació de l'INS Lliçà que tindrà un expositor on presentarà el cicle formatiu d'informàtica que s'imparteix des d'aquest curs. S'altra banda, l'Ajuntament també hi col·labora facilitant les persones que us atendran fent d'orientadors, acompanyant-te a visitar l'exposició Guia't i dinamitzant el Taller d'autoconeixement, així com col·laborant amb l'organització.



ORGANITZA |  Xarxa TET  |  Consell Comarcal  |  Ajuntament de Granollers

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.