Actualitat nevada febrer de 2012

NOTICIA ACTUALITZADA DISSABTE 11 A LES 20h
Lliçà d'Amunt també s'ha vist afectat avui per l'onada de fred siberià que està deixant nevades a tota Catalunya. Per aquest motiu els centres escolar i instituts del municipi han estat tancats aquesta tarda. Demà divendres els instituts i escoles estaran oberts tot i que aconsellen la no assistència ja que no es pot garantir que les classes es desenvolupin amb normalitat.

ACTUALITZACIÓ Dv 9h:
El segon episodi de neu anunciat ha estat menys intens del que s'esperava i això ha contribuït a que el municipi funcioni amb normalitat. Lliçà d'Amunt ha passat de tenir un risc meteorològic molt alt a alt i la Fase d'emergència a passat a ser Fase d'alerta. Les temperatures aniran experimentant una baixada evident que es mantindrà els propers dies.

ACTUALITZACIÓ Dg 21h30:
Tot i que aquest diumenge ha tornat a nevar a cotes baixes, res fa pensar que la situació es compliqui per dilluns. La temperatura també s'anirà recuperant lentament, però demà encara farà fred i vent tot i que el cel serà clar.

ACTUALITZACIÓ Dis 11 - 20h00:
"El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'alerta de situació meteorològica de risc per nevades al litoral i prelitoral central des d'aquest dissabte a la tarda fins al matí de diumenge. El Vallès Oriental està entre les comarques on podrien caure fins a dos centímetres de neu". El 9 Nou


A continuació us mostrem les informacions actualitzades sobre l'INS Lliçà, El Galliner i les noves alertes. D'altra banda pots ampliar la informació a la pàgina web municipal.

L'INS Lliçà
Com ja s'ha comentat anteriorment en aquest article, la Direcció de l'institut ha recomanat que no hi assisteixi ningú demà ja que no es poden garantir les classes. Hi haurà serveis mínims, és a dir, l'institut estarà obert per aquelles famílies que no tinguin una altra alternativa.

Benvolgudes famílies,
Tot seguint les recomanacions de l'Ajuntament i de la Policia Local, i degut a les nevades i al risc de glaçada, aquesta tarda de dijous l'Institut estarà tancat. Seguint les mateixes indicacions, us aconsellem que demà, divendres 3 de febrer, no porteu els vostres fills i filles a l'Institut ja que no podem garantir que les classes es desenvolupin amb normalitat. No obstant, el centre estarà obert per aquelles famílies que ho necessitin.
Atentament, La Direcció.
D'altra banda, tal i com informa el diari El 9 Nou a la seva pàgina web, demà no hi haurà Transport Escolar a cap municipi del Vallès Oriental i, per tant, a Lliçà d'Amunt tampoc; ja que hi ha alt risc de nevades a la comarca.

ACTUALITZACIÓ Dv 9h:
Tant l'INS Lliçà com l'INS Lliçà II estaran oberts tota al jornada d'avui tot i que les classes no funcionen amb normalitat. El Transport Escolar segueix sense funcionar i no ho farà durant tot el dia al Vallès Oriental.


ACTUALITZACIÓ Dg 21h30:
Tot i que avui ha nevat a Lliçà d'Amunt, la neu s'envà i demà ja hi haurà classe de manera normal a totes les escoles i instituts. El Transport Escolar i el Transport públic tornarà a funcionar amb normalitat.

Aquesta informació serà actualitzada a mida que arribi noticies noves.

L'Espai Jove El Galliner
Aquesta tarda l'Espai Jove ha estat tancat ja que l'Ajuntament ha activat el Pla d'emergència per nevades a Catalunya (NeuCat) i el nostre municipi està en risc extrem segons les previsions meteorològiques. Demà divendres és possible que tornem a tancar tot i que encara no s'ha decidit. Si no és així, seguirem amb la programació normal i la reunió per triar la Comparsa de Carnaval. Us mantindrem informats.

ACTUALITZACIÓ Dv 9h:
El Galliner tornarà a obrir aquesta tarda i seguirà amb la seva programació: la reunió per triar la Comparsa de Carnaval tira endavant.

Aquesta informació serà actualitzada a mida que arribi noticies noves.

Envia'ns imatges de Lliçà nevat
Estem preparant un àlbum amb les millors fotografies de la nevada d'avui i de demà a Lliçà d'Amunt, un cop el tinguem triarem la millor i totes seran publicades al web del Galliner. Les imatges es poden enviar mitjançant el correu electrònic (jovesllicamunt@hotmail.com), publicant-les a la nostra pàgina a Facebook o etiquetant-nos amb l'@Espai Jove El Galliner.


IMATGE |  Ivan S.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.