Inauguració de l'Skatepark del Parc Urbà

El Parc urbà del Carrer de la Fàbrica i l'Skatepark seran inaugurats el proper dijous 7 de juny a les 6h de la tarda. Aquest, que té com a objectiu ser un parc de referència i punt de trobada entre els joves, està situat al costat del Camp de Futbol (i el camp de La Bombonera) i davant de l'INS Lliçà. La pluja va obligar a suspendre aquesta activitat el passat 22 de març.
 
La festa d'inauguració, que començarà a les 18h, comptarà amb música hip-hop i rap, exhibicions d'skate a càrrec d'un rider expert (gestionada per l'empresa Metal Core), etc. Un cop acabada l'actuació, el nostre Dj Ulises amenitzarà l'acte amb la seva música. Tots els joves assistents podran provar el nou Skatepark i gaudir de les activitats organitzades.

D'altra banda, es farà públic el nom del nou parc decidit per un procés participatiu de tota la població lliçanenca. El proces va comptar amb dues fases: a la primera es podria propossar qualsevol nom mitjançant la web municipal o les bústies que hi havia als diferents equipaments; i a la segona fase es va poder triar entre les millors propostes. 

Anirem ampliant la informació. Recorda que pots seguir-nos Facebook i estar al cas de totes les activitats de l'Espai Jove El Galliner.

Així és l'Skatepark
SkateparkSkateparkSkateparkSkateparkSkatepark

Inauguració de l'Skatepark
Dijous 7 de juny
A les 18 hores
Parc del Carrer de la Fàbrica (Al costat del camp de futbol)


ORGANITZA |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.