Information Right Now!

Avui estem d'enhorabona, és 17 d'abril, dia europeu de la informació juvenil! Aquest dia existeix per dedicar un reconeixement a la tasca que fem els informadors i informadores juvenils.

Com ja saps, al Galliner pots fer moltes coses: jugar a videojocs, a ping-pong, en xarxa, jocs de taula; connectar-te a internet; passar l'estona; fer tallers creatius i activitats; i milers de coses més.

Però la nostra feina va més enllà: som informadors juvenils.

De què em puc informar al Galliner?
  •  Assessorament sobre: drogues, sexualitat i afectivitat, estudis, feina, associacionisme i participació, habitatge, i altres temes d'interès.
  •  Assessoria Laboral personalitzada amb un especialista del SEOVT.
  •  Xerrades de tot tipus: Taller de cangur, com treballar a l'estiu, com cercar el teu primer pis, etc.
  •  Cinefòrum de pel·licules que fan reflexionar i desprès en parlem.
  •  Tramitació de carnet d'alberguista, ISIC-ITIC-IYT,. de la Generalitat.
  •  Etc, etc, etc...

En definitiva, el Galliner és un Espai Jove, Però també un Punt d'Informació Juvenil en el que pots trobar qualsevol tipus d'informació; un lloc on t'ajudarem a resoldre els teus dubtes sobre qualsevol tema i on tens el teu espai.

Recorda que pots fer-nos arribar les teves consultes al Galliner: de dilluns a divendres de 5h de la tarda a 8h del vespre, però també a través de la xarxa al Bloc del Galliner, al Facebook i per correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.