Els joves de Santa Eulàlia estrenen la pel·lícula "Carpe Diem"

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut La Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana estrenen, aquest cap de setmana, la pel·lícula "Carpe Diem" per pagar-se una part del viatge de final de curs a Santiago de Compostela.

Aquesta és una iniciativa que es porta a terme any rere any. Anteriorment es feien musicals, l'any passat, com a novetat, es va fer la pel·lícula "Puzzle" y aquest any han volgut fer una barreja de totes dues coses per no deixar escapar res: la pel·lícula-musical.

"Carpe Diem" és una pel·lícula, i a la vegada un musical, amb una nova història que entrellaça cançons del millor rock català. Els joves de 4t d'ESO ho han fet tot ells: els balls són obra seva, la història també ho és... fins i tot les cançons són cantades per ells mateixos! Hi ha amor, drama, sorpreses, però sobre tot rialles i molta diversió.

L'estrena de la pel·licula serà aquest dissabte 2 a les 21h i diumenge 3 de juny a les 19h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana. L'entrada té un cost de 5€ a taquilla i de 4€ si la compres anticipadament al mateix institut o al Punt Jove.

El tràiler de "Carpe Diem"
 


   ► Consulta la pàgina a facebook o la pàgina web de la pel·lícula

 

INFORMACIÓ |  Santakajove.cat

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.