Tardes Joves: del 7 al 13 de maig

Cansat sempre de fer les mateixes coses? Ja no saps què fer amb els teus amics? Surt de casa i vine al Galliner a passar una bona estona fent diferents tallers i activitats. Aquesta setmana es presenta així:

DILLUNS 7
INICI PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS PQPI: +Informació



Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!  

Taller de personalització de samarretes: Arriba el bon temps... vine a personalitzar la teva samarreta i emporta-te-la posada. Si tens alguna samarreta llisa per casa, pots dur-la i si no pots comprar una al Galliner per 3 euros. A les 17.30h. Activitat gratuïta.

Xerrada Realitats del Món: Mans Unides (Gra): Aquesta activitat pertany al cicle de xarrades sobre les realitats del món de l'Equipament Juvenil El Gra de Granollers. A partir de les 19h30 al mateix Gra. +Informació

Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!  

Taller de Cangur: Estàs pensant treballar aquest estiu de cangur? En aquest taller t'ensenyarem aspectes bàsics de la cura dels nens petits, jocs i altres recursos que t'ajudaran molt en la teva feina. De 17h a 20h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia. +Informació

Concert de Paula Sendim (a l'Arrencada): A l'escenari del Casal Popular l'Arrencada de Santa Eulàlia de Ronçana. A partir de les 22h a la Masia Sant Simple (Santa Eulàlia). Gratuït. +Informació

ADFT 2012 (Santa Eulàlia): Festa de la robòtica a Santa Eulàlia de Ronçana. Hi haurà lluita entre robots, espectacles, etc. Al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica (Santa Eulàlia de Ronçana). Pròximament més informació.

Concert de Pastora (a l'Aliança): A l'escenari de l'Ateneu l'Aliança de Lliçà d'Amunt. A partir de les 23h. PREU: Socis 12€, no socis 15€. +Informació



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.