200 Graffitaires aquest cap de setmana a Parets del Vallès

Aquest dissabte 9 de juny es celebra a Parets del Vallès el '200 Escriptors 200 Writers', una jornada graffitera amb els 200 millors escriptors de graffity. Aquesta tindrà lloc a la Riera de Parets a partir de les 10h del matí de dissabte. La participació és oberta i gratuïta,

Amb escriptors com els famosos:  Biz, Dosek, Shad, Undos, Oiter, Stain, Last, Veso, Orden, Smoe, Risah, Mus, Chors.BCN, Rudy, House.Alacant, etc. Tot això amenitzat amb la música de hip-hop i rap de Dj Rona de Rosarosario i Dj Keal de Irreverencias.


L'activitat, organitzada per joves i amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Parets del Vallès, existeix des de fa 4 anys. La primera edició d'aquest festival de graffity va comptar amb 100 Escriptors però, degut a l'èxit de participació que es va obtenir, la organització va decidir incrementar-ho a un centenar d'escriptors més. I així ha estat fins l'actualitat.

Com diuen els organitzadors: "Ja saps que la participació és overta i que a quien madruga Diós le ayuda".


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.