Divendres s'obre la Piscina Municipal amb entrada gratuïta!

Ara si que si: la Piscina Municipal de Lliçà d'Amunt obre temporada aquest divendres 15 de juny. I ho fa de la millor manera possible: amb l'entrada gratuïta per a tothom tot el dia (fins a límit d'aforament)! L'horari d'entrada és des de les 11h del matí fins les 8h del vespre.

Afanya't o potser et quedes sense lloc!

Abonaments
L'abonament a la Piscina Municipal es podrà fer des d'aquest divendres 15 a la recepció de la mateixa piscina. Es mantindran els preus de la temporada passada.

Nits joves a la piscina
La Regidoria de Joventut obrirem la Piscina Municipal tots els divendres nit del mes de juliol per als joves de Lliçà d'Amunt. Trobaràs Inflables, cinema, tallers, i música en directe. Serà els divendres 6, 13, 20 i 27 de juliol en l'horari de 9h del vespre fins a la 1h de la matinada. Pròximament avançarem més informació.


3 comentaris:

  1. Quan val l'entrada a la piscina?

    ResponElimina
  2. Quan val l'entrada a la piscina?

    ResponElimina
  3. Es mantenen els preus de l'any passat, però ara no recordo quins són. En qualsevol cas, a la recepció de la Piscina t'ho poden dir. Està oberta de dilluns a divendres d'11h a 20h.

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.