El Galliner t'agrada!



Si t'agrada estar amb els teus amics, si t'agrada passar les tardes fent coses noves, si t'agrada fer tallers, si t'agrada guanyar als tornejos, si t'agrada tenir consells de qualsevol tipus, si t'agrada parlar obertament de qualsevol tema... El Galliner t'agrada!

L'Espai Jove El Galliner és un lloc on, realment, pots fer el què vulguis amb els teus amics. Com ja saps, pots fer moltes coses: jugar a videojocs, a ping-pong, en xarxa, jocs de taula; connectar-te a internet; passar l'estona; fer tallers creatius i activitats; i milers de coses més. Però la nostra feina va més enllà: som, també, informadors juvenils.

En definitiva, el Galliner és un Espai Jove, Però també un Punt d'Informació Juvenil en el que pots trobar qualsevol tipus d'informació; un lloc on t'ajudarem a resoldre els teus dubtes sobre qualsevol tema i on tens el teu espai.

Recorda que pots fer-nos arribar les teves consultes i suggeriments al Galliner: de dilluns a divendres de 5h de la tarda a 8h del vespre, però també a través de la xarxa al Bloc del Galliner, al Facebook i per correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.