Aquesta Festa Major busquem el 'Factor Jove'

Aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2012 la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament celebrem la primera edició del concurs de nous talents "Factor Jove". Puja't a l'escenari de Festa Major i demostra el teu talent, en menys de 20 minuts i guanya un premi de 150€. Pots cantar, ballar, fer malabarismes, un monòleg, etc.

NOTA: L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt s'ha vist obligat a anul·lar el concurs Factor Jove per falta de participació. El concurs de talents passarà a ser en format espectacle que es durà a terme a partir de les 22h a l'Embarraca't.

Els participants prèviament passaran una selecció, per tal de garantir que acompleixin els requisits que es demanen a les bases. El dia del concurs serà el dissabte 8 de setembre amb la presentació i realització de cadascuna de les actuacions inscrites. Amb la finalitat de garantir la imparcialitat, un jurat, compost per tres persones i de fora del municipi, avaluarà cadascuna de les actuacions. Cas de dubte o empat, es podrà demanar la col·laboració del públic per saber quina intervenció ha agradat més.

Al final del concurs es seleccionarà una única actuació que s'emportarà un premi que consisteix en un xec de 150,00€. La persona o persones guanyadores, cas de ser un grup, se'ls tindrà en compte per esdeveniments futurs al municipi.

Per participar al concurs has de presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament abans del 30 d'agost [S'ha ampliat el període d'inscripció fins al dimarts 4 de setembre]. Un cop finalitzades les inscripcions, el 5 de setembre es comunicaran els resultats dels escollits i l'ordre d'actuació.



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.