Fes-te el carnet de El Galliner

L'Espai Jove El Galliner és un racó pensat per a què els joves de Lliçà d'Amunt pugueu gaudir d'un punt de trobada de lliure accés, gratuït i dirigit a un ventall d'edats compreses entre els 12 i 30 anys. L'oferta d'activitats és molt àmplia: tallers creatius, cursos, xerrades de feina, cinefòrums, tornejos, connexió a internet, exposicions, punt d'informació juvenil, activitats de tot tipus, etc.


Els socis del Galliner, a banda de poder gaudir de totes aquestes possibilitats que oferim a l'Espai Jove, també tenen un gran descompte en les activitats o festes que organitzem des de la Regidoria de Joventut com són: les Nits a la Piscina, la Nit de Terror, el Parc de nadal, etc.

Fer-se soci és molt fàcil, tens dues opcions:
  Apropa't un dia a l'Espai Jove El Galliner, demana el full d'inscripció, omple'l i ja ets soci i podràs gaudir de tots els avantatges que hem comentat anteriorment.
  Descarrega el full d'inscripció, imprimeix-lo i porta'l a l'Espai Jove El Galliner. Un cop fet, ja podràs fer servir tots els serveis que tenim al teu abast.

I ara, descobreix per què t'has d'unir a El Galliner mirant el vídeo: "EL GALLINER T'AGRADA!"

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.