Els millors artistes musicals han estat també a Lliçà d'Amunt

Ara que la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2012 és molt a prop, volem fer una mirada al passat per saber quins van ser els millors grups de música i artistes que han trepitjat els escenaris de Lliçà d'Amunt els darrers anys.

Qui no s'en recorda del concert amb més èxit del Vallès: David Bustamente i Verònica? D'això fa ja 10 anys! i tu, vas anar-hi?


Bustamante i Verònica



En el context de Festa Major, el 10 de setembre de 2002 David Bustamante i Verònica Romero, tots dos concursants de la primera edició del concurs televisiu Operación Triunfo, van fer parada a Lliçà d'Amunt per oferir un dels concerts més multitudinaris recordats al nostre municipi.

  ► Vídeo de l'actuació al Camp de Futbol Municipal de Lliçà d'Amunt


Hotel Cochambre


El popular grup de versions del Vallès va visitar la nostra Festa Major el 12 de setembre de 2008. El concert es va anul·lar a causa d'una forta pluja sobre l'escenari, però es va poder celebrar un tems després. Però aquesta no va ser la única visita, fa pocs mesos Hotel Cochambre va aturar la seva gira a l'escenari de l'Ateneu l'Aliança.


Delafé i las Flores azules


El grup que barreja els estils musicals Pop, Indie i Hip-Hop va fer el seu concert a la nostra Urban Jam el 10 de maig de 2008. El concert s'havia de celebrar, com la resta d'activitats de la jornada, al pati de l'Espai Jove El Galliner però la pluja ens va obligar a dur-lo al pavelló de l'INS Lliçà.

  ► Vídeo de l'actuació a Lliçà d'Amunt


Beth Rodergas


La concursant de la segona edició del concurs Operación Triunfo també va aturar la seva gira a la sala de concerts de l'Ateneu l'Aliança el passat 26 de gener de 2012. En aquesta ocassió va presentar el seu primer disc en català "Segueix-me el fil" dins del Cicle Muda't de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.


El niño de la hipoteca


Justament ara s'està consolidant al món de la música, però El niño de la hipoteca va oferir un dels seus millors concerts a la Festa Major de Lliçà d'Amunt fa dos anys, el 10 de setembre de 2010. Va presentar el seu primer disc "Que te vaya Bien".

I molts més...
També cal destacar tots aquells que han actuat a la Festa Major, com Roe Delgado, Se atormenta una vecina, Dcallaos, etc; i els que han trepitjat l'escenari de l'Ateneu l'Aliança, com Antònia Font, Pastora, Els Catarres, La Pegatina, Macaco, etc.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.