Tardes Joves: del 12 al 23 de setembre


Demà dimecres 12 de setembre reobrim l'Espai Jove El Galliner després d'unes vacances d'estiu ven merescudes. Aquest nou curs, aprofitant que els Instituts de Lliçà d'Amunt faran jornada continuada i tindràs la tarda lliure, apostem encara més pels tallers i per les activitats de caire juvenil a la tarda. Estigues ven atent que et sorprendrem!

Ah, per cert, obrim l'Espai Jove de sempre i on sempre! Al Recinte Municipal dels Galliners.


Taller de còctels sense alcohol: Obrim el Galliner i et donem la benvinguda amb un cocktail sense alcohol. Vine i aprèn amb nosaltres a preparar-lo. A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Assessoria Laboral: Demana hora i podràs resoldre totes les consultes que tinguis en quant a feina, així com millorar el teu currículum. De 16h a 19h.

Taller de quadres amb sorra: Amb l’inici de curs et ve de gust un canvi a la teva habitació? No et perdis el taller de quadres amb sorra, en el que podràs pintar amb sorra de colors qualsevol dibuix que t’agradi. A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Taller de magdalenes Cupcakes: T’agraden els cupcakes? Son magdalenes decorades i personalitzades. Al Galliner t’hem preparat un taller ben divertit, per a que creïs les teves pròpies cupcakes i sorprenguis als teus amics o amigues quan vinguin a berenar a casa teva. A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.


Taller de samarretes: Et fa falta una renovació de vestuari? No dubtis i apunta’t al taller de samarretes. Aprofita les que tens a casa i pinta-li allò que t’agradi. Si no tens, te la proporcionem nosaltres, encara que recorda que hauràs de pagar-la (3 euros) si ja t’havíem donat alguna anteriorment. A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Taller d'ungles creatives: Ets un o una artista? N’estem segurs, i per aquest motiu et proposem un taller creatiu d’ungles, és a dir, un taller en el que podràs decorar-te les ungles amb dibuixos, colors, floretes... A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Taller de berenar saludable: Taller de Fes una neteja interior amb fruites i sucs naturals, i comença el curs amb energia. Veuràs com fàcilment pots fer-te un berenar saludable i molt dolç. A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Taller de miniatures amb argila polimèrica: T’agrada el mon en petit? No et perdis el taller de miniatures amb argila polimèrica en el que es faran recreacions de diferents comestibles a petita escala. A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Jocs de taula: Estàs cansat o cansada de jugar sempre a la videoconsola? Recuperem els jocs de taula, però, t’ensenyem a que els confeccionis tu mateix o mateixa amb diversos materials. Després te’ls podràs emportar a casa i jugar amb qui prefereixis. A les 17.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Informa't de totes les activitats a l'Agenda

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.