Sortida al teatre: "Els nostres tigres beuen llet"

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza el divendres 18 de gener una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per veure l'obra del creador de Polseres Vermelles, Albert Espinosa, "Els nostres tigres beuen llet".

El preu de l'entrada és de 35€ i inclou el transport amb autocar des del nostre municipi. L'entrada pot comprar-se a l'Ajuntament i a la Biblioteca Ca l'Oliveres fins el proper divendres dia 11.

Els nostres tigres beuen llet
La vida d'uns germans que van viure moltes coses plegats i que han d'afrontar reptes en comú. La família. El que som i el que voldríem ser. Una història coral plena de sorpreses. Una història que comença amb un partit de futbol...



Actors: Francesc Garrido, Andrés Herrera, Mikel Iglesias, Angela Jové, Jaume Madaula, entre d'altres.

Albert Espinosa
L'Albert Espinosa és un artista polifacètic: Guionista de sèries com Polseres Vermelles; Director de pel·lícules com 'Planta 4a', 'Herois'; escriptor de llibres "Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue'm vine" i "El món groc"; etc.

50% de descompte amb el Carnet Jove
Si decideixes anar al teu compte i no amb l'autocar de l'Ajuntament, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) t'ofereix un descompte, amb el Carnet Jove, del 50% en la teva entrada i la del teu acompanyant per veure la nova obra de l'Albert Espinosa i els actors de Polseres vermelles, "Els nostres tigres beuen llet". +Informació


ORGANITZA |  Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.