Concurs de punt de llibre per Sant Jordi

Amb motiu de la festa de Sant Jordi, que ja tenim molt a prop, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt convoca el primer Concurs de punts de llibre adreçat a nens i joves (en diferents categories) del municipi.  Els dibuixos guanyadors seran punts de llibre que es donaran amb el servei de préstec de la Bilbioteca Ca l'Oliveres.

La temàtica de l'obra ha de ser sobre la festivat de Sant Jordi en qualsevol tècnica amb un format de tamany 18x5 cm i presentat en un suport rígid. En el cas de que sigui realitzat en ordinador, ha d'anar acompanyat d'un suport informàtic.

Les obres s'hauran de presentar, abans del dijous 21 de març, en un sobre tancat del qual constarà el pseudònim i la categoria en la que participa. I dins d'aquest sobre, hi ha d'haver una plica tancada amb el nom i cognoms del participant, edat, adreça, telèfon, correu electrònic i categoria en la què participa.

El concurs consta de quatre categories i els següents premis:
  • De 5 a 8 anys: TIBICLUB familiar. Premi: passi per gaudir del Parc d'Atraccions Tibidabo durant un any per al guanyador/a i dos adults.
  • De 9 a 11 anys: PORT-AVENTURA. Premi: entrada d'un dia al parc per al guanyador/a i dos adults.
  • De 12 a 17 anys: WATER WORLD. Premi: 3 entrades per adults i joves d'un dia al parc aquàtic de Lloret de Mar.
  • De 18 a 30 anys: WATER WORLD. Premi: 2 entrades d'adult d'un dia al parc aquàtic de Lloret de Mar.
El termini de presentació de punts finalitzarà el dijous dia 21 de març. Els participants podran lliurar els seus dibuixos a l'Espai Jove El Galliner, a la Biblioteca Ca l'Oliveres i l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.

El lliurament de premis es farà el divendres 19 d'Abril a les 18h30 a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres. Els punts de llibre guanyadors es distribuiran amb el servei de préstec de la Biblioteca Ca l'Oliveres amb una tirada de 1.000 unitats de cadascun dels guanyadors.



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.