Càpsules formatives: 'Viatjar Low Cost' i 'Treballar a l'Estiu'

Aquesta setmana l'Espai Jove El Galliner i la Biblioteca Ca l'Oliveres oferim diferents xerrades relacionades amb els joves: la primera serà el dimarts dia 25 en la que es parlarà sobre com viatjar d'una manera més econòmica; i la segona, el dimecres 26, tractarà sobre els recursos necessaris per a la recerca de feina a l'estiu:


Xerrada 'Viatjar Low Cost'
Dimarts 25 de juny a les 19h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres
A qui no li agrada viatjar d'una manera econòmica? Es poden fer grans viatges estalviant en les despeses més grans, com l'allotjament i vols, però també en les petites coses. Troba les fòrmules per estalviar abans i durant el viatge.

A més, durant el mes de juny, pots trobar a la Biblioteca petites exposicions documentals sobre diferents llocs del món.

Xerrada 'Vols treballar a l'estiu?'
Dimecres 26 de juny a les 16h30 a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres
Vols treballar a l'estiu? El Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) amb la col·laboració del Galliner i la Biblioteca, t'informen sobre les principals demandes i les webs de recerca de feina, entre d'altres activitats relacionades per trobar feina aquest estiu. Xerrada per a joves.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.