Nou horari i ruta dels Transports de Lliçà d'Amunt durant l'agost 2013

Durant el mes d'agost els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) tindran un nou horari i una nova ruta per desplaçar-se pel municipi. Aquest nou recorregut està anomenat "L21", una fusió entre les línies LA1 i LA2 convencionals i amb una sola direcció, un únic sentit de pas per les parades. És el mateix bus que sempre però amb petites variacions.

Aquesta nova línia, que s'ha creat per donar servei durant les vacances, tindrà 5 expedicions durant el dia: es faran pel matí, entre les 8h i les 14h. Això permetrà fer combinacions amb el servei interurbà per anar fins a Granollers.

Aquest any s'ha ampliat el recorregut, ara també passarà pels barris de Can Xicota, Can Rovira Nou i Can Rovira Vell. Per aquest motiu l'interval horari de les expedicions serà d'una hora i mitja.



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.