Muntronik Fest 2013

El dijous 5 de setembre donem el tret de sortida a la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2013 amb la primera edició del Muntronik Fest, un festival de música que inclou dos concursos: un de Dj i un de ball que, amb espectacles i la millor música del moment, amenitzaran les més de 4 hores de festival.

L'esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament amb la col·laboració de l'entitat juvenil de cultura urbana StreetStylers, començarà a les 12h de la nit després del Macrokaraoke que obrirà la nit amb més de 800 cançons.

El concurs per triar les exhibicions de ball i el Dj que actuaran al festival es divideix en dues fases:
  1. Preselecció: un jurat format per l'Ajuntament i l'entitat StreetStylers seleccionarà les millors actuacions mitjançant els vots d'un jurat i la votació del públic a través d'aquest mateix bloc, de l'Esdeveniment al Facebook i de la pàgina web streetstylers.es. Els guanyadors passaran a la segona fase del concurs.

  2. Concurs en directe: Els individus o grups seleccionats hauran de fer una coreografia (per al concurs de ball) o punxar la seva música (per al concurs de Dj) davant del públic el dijous 5 de setembre, de manera que quedi un únic guanyador del concurs.
 ► Segueix el Muntronik Fest 2013 al Facebook 

NOTA: Degut que alguns grups de ball i Dj no han comptat amb el temps suficient per preparar les seves actuacions pel Muntronik Fest de la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2013, ajornem la data de tancament d'inscripcions fins el diumenge 18 a les 23h59.

Exhibició i concurs de ball
El Muntronik Fest comptarà amb actuacions de música i dansa urbana i un concurs de ball amb un premi de 150 euros per a persona o grup guanyador.

COM PARTICIPAR:
Per participar al concurs s'ha d'enviar un enllaç a un vídeo (Youtube, Vimeo, etc.) entre els dies 1 i (15) 18 d'agost, juntament amb les dades personals dels participants i necessitats tècniques al correu electrònic: muntronik@gmail.com. Un cop tancat el període d'inscripció es farà una selecció de participants per al concurs en la que es valoraran aspectes com la coordinació, la musicalitat, l'expressió, la imatge, l'originalitat i el vestuari.

EL JURAT:
Per a l'elecció del guanyador, en directe el dijous 5 de setembre, es comptarà amb un jurat de luxe format per:
  • Maribel del Pino: Especialista en "New Style", directora de l'Escola de ball Tribu Urbana Center i exprofessora del concurs televisiu 'Fama: a bailar!'.
  • Bboy Karlos: component del grup Brodas Bros.
  • Omar Iglesias: ex-concursant del concurs televisiu 'Fama: a bailar! 2' i membre de "The Last Project".

Bases del concurs de Ball del Muntronik Fest 2013


Concurs de Dj
El Muntronik Fest comptarà, també, amb un concurs de Dj amb un premi de 100 euros per a la persona guanyadora.

COM PARTICIPAR:
Per participar al concurs s'ha d'enviar una sessió en format MP3 d'entre 25 i 60 minuts de durada de l'1 al (15) 18 d'agost, juntament amb les dades personals del Dj i necessitats tècniques al correu electrònic: muntronik@gmail.com. S'haurà d'especificar si la categoria és House comercial (Pop, Dance...) o Electro house (Dubstep, Progressive, Techno, Tech House...). Un cop tancat el període d'inscripció es farà una selecció de participants per al concurs en la que es valorarà el nivell del DJ: selecció musical, mescles, efectes, etc.

EL JURAT:
 Per a l'elecció del guanyador, en directe el dijous 5 de setembre, es comptarà amb un jurat de luxe format per:
  • Dj Buenri: actualment conegut com a Dave It, productor i Dj que ha estat resident de les discoteques X-què i Activa.
  • Javi Molina: productor i Dj resident de discoteques com Mansion i Pont Aeri.
  • Javi Always: productor i Dj.



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.