Arriba la festa de la Juguesca a l'Aliança: #LaJuguescaExtender

El proper divendres 27 de setembre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. #LaJuguescaExtender tancarà la competició d'aquest any, guanyada pels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, imatges dels millors moments i la presència de totes les colles.

La festa, que començarà a les 24h de la nit, és gratuïta per a tots aquells que assisteixin amb la samarreta de la seva colla o un preu de 2€ per als que no la portin posada.

Ara que hem començat amb la rutina, torna el fred i fa vàries setmanes que s'ha acabat la Festa Major 2013, l'Aliança vol ajudar-nos a tornar a la realitat d'una manera més suau, allargant durant una nit més les sensacions dels moments viscuts durant els dies de la Juguesca i la Festa Major.

Durant tota la nit es projectaran les darreres imatges de la competició entre colles i les imatges històriques d'edicions anteriors. Vols saber com era La Juguesca fa 18 anys? Divendres tens la millor oportunitat per rememorar alguns moments de la història. A més, hi haurà un panell on es mostraran els missatges que es publiquin a les xarxes socials amb les etiquetes  #volemfesta i #lajuguescaextender.

Vine amb els teus amics i companys de colla, canta, balla i passa-ho. L'entrada és gratuïta si vens amb la samarreta de la teva colla posada, i sinó té un cost de només 2€.

  ► Apunta't a l'esdeveniment de #LaJuguescaExtender al Facebook




INFORMACIÓ |  Ateneu l'Aliança

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.