Curs intensiu de Monitors de lleure hivern 2013-2014

Aquest hivern ja pots treure't el títol de monitor/a de lleure gràcies al curs que realitzen els serveis de Joventut dels municipis de La Vall del Tenes. El curs va dirigit a joves de Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells d'entre 18 i 30 anys.

Les inscripcions són obertes fins el dijous 5 de desembre als Espais Joves dels diferents municipis. El preu és de 175€. Per a més informació pots adreçar-te a l'Espai Jove El Galliner mitjançant el correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat, per telèfon al 93 860 70 01 o presencialment de dilluns a divendres de 16h a 20h.

El curs de Monitors i Monitores de Lleure Infantil i Juvenil es realitzarà durant les vacances de Nadal els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de Desembre i 2, 3, 4, 5, 11 i 12 de Gener en horari de matí i/o tarda. Els matins de 9h a 14h i les tardes de 15h30 a 19h30.

Com és el curs de monitor/a de lleure?
Realitzant aquest curs obtindràs el nou diploma de Dinamitzador d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil (abans denominat Monitor/a d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil), atorgat per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El passat 1 d'octubre va entrar en vigor la nova normativa que regula els cursos de monitors i directors d'educació en lleure. Aquesta nova normativa actualitza el contingut i la metodologia dels cursos i ha fet un canvi substancial per adaptar-se a la nova realitat dels Certificats professionals (reconeguts i vàlids a tot l'Estat). +Informació

El nou curs consta de 310 hores distribuïdes en dos blocs: l'Etapa lectiva de 150 hores teòriques, les quals tenen com a objectiu la transmissió dels continguts i els recursos necessaris per ser un bon monitor i l'Etapa de pràctiques de 160 hores, que faràs per practicar tot allò que has après durant la primera etapa.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.