Carnaval Musical 2014: dissabte 1 de març

L'Ajuntament i la Comissió de Festes han organitzat la festa de Carnaval, que aquest any serà el dissabte 1 de març. La festa comptarà, com cada any, amb una rua, encapçalada pel Rei Carnestoltes i la seva companya, i un concurs de disfresses.

Aquest any, la rua de Carnaval començarà a les 18h a la Biblioteca Ca l'Oliveres i recorrerà els carrers de Lliçà d'Amunt fins arribar, a les 20h30, al Pavelló d'Esports on es donarà pas a l'entrega de premis del concurs de disfresses. Aquest any, el Rei Carnestoltes, la seva companya i la carrossa que els acompanya portaran motius relacionats amb la música: serà un Carnaval Musical!


Premis i categories del concurs

  • Categoria de disfressa individual o parella infantil: entre 0 i 10 anys. Premi: val bescanviable valorat en 100 euros.
  • Categoria de disfressa individual o parella: a partir de 11 anys. Premi de 100 euros.
  • Categoria d'entitat local: cal estar en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament. Premi de 200 euros.
  • Categoria de grup i comparsa: més de 3 persones, amb o sense vehicle. Premi de 200 euros.
  • Categoria de carrossa: portar un vehicle tipus plataforma i un mínim de 10 persones. Premi de 400 euros.
Inscripcions al concurs de disfresses
Les inscripcions al concurs de disfresses infantil i individual es portaran a terme, com a novetat, a la Biblioteca Ca l'Oliveres a partir de les 17h30, abans de l'inici de la rua. Un cop feta la inscripció, la organització farà una fotografia a cada participant o grup. Aquestes serviran al jurat per a identificar tots els participants i, a més, es projectaran en una pantalla en el moment de fer el lliurament de premis.

Les inscripcions al concurs de disfresses de comparses, carrosses i entitats locals es farà mitjançant un formulari que es pot trobar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (OAC), els Centres Cívics i l'Espai Jove El Galliner, o bé descarregant-lo. Aquest s'haurà d'entregar omplert abans del 27 de febrer als equipaments abans descrits.



Manaments del Rei Carnestoltes
La setmana del dilluns 27 al divendres 31 de febrer, el Rei Carnestoltes dictarà, diàriament, uns manaments que tothom que vulgui gaudir de la festa haurà de seguir! Els manaments es podran consultar al web municipal, al Facebook i Twitter de l'Ajuntament i El Galliner i al balcó del mateix Ajuntament.


Novetats de la rua
Aquesta edició, la rua no s'aturarà davant de l'Ajuntament i el Rei Carnestoltes no sortirà al balcó per fer el tradicional pregó, sinó que el pregó es farà un cop arribats al pavelló.

Una altra novetat serà la ballada d'una coreografia conjunta en un moment determinat de la rua i un cop arribats al pavelló. Pots assajar la coreografia mirant el vídeo de Youtube.

Després del veredicte i l'entrega de premis, la festa no s'acaba! Hi haurà música i festa per ballar al Pavelló amb servei de bar i Dj.


MÉS |   Ajuntament  |   Bases del concurs  |  Comissió de Festes

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.