"Curres o treballes?": Taller sobre el coneixement del mercat laboral

El proper dimecres 19 de febrer, l'Àrea de Joventut, oferim una xerrada-taller sobre coneixement del mercat laboral de la ma de l'Oficina Jove del Vallès Oriental. El taller es realitzarà a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres (c/ Castelló de la Plana, 11).

"Curres o treballes?" va dirigit a joves que hagin obtingut, o no, el títol de graduat en ESO (GES) i que s'estiguin plantejant la seva incorporació al món laboral. L'objectiu del taller és el d'introduir elements que facilitin decisions dels joves des d'una visió realista del mercat laboral.

El taller serà teòric-pràctic i gratuït, però cal inscriure's prèviament, abans del dimarts 18 de febrer, trucant per telèfon al 93 860 70 01 ó presencialment, per les tardes, a l'Espai Jove El Galliner (de dilluns a divendres de 16h a 20h).


CURRES O TREBALLES?
Xerrada-taller gratuït per a joves
19 de febrer a les 18h
Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres
Inscripcions abans del 18 de febrer

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.