Apunta't al Casal d'Estiu 2014

El Grup d'Esplai i la Regidoria de Joventut organitzem el Casal d'Estiu 2014, amb l'objectiu que els nens i nenes visquin al màxim les vacances d'estiu.

Al Casal d'Estiu els nens i nenes podran passar jornades plenes d'activitats: es farà una hora de piscina diària, una excursió,  jocs de descoberta del poble, tallers, gimcanes, jocs, esports i, per als més grans, també es dedicaran estones a fer deures, amb l'objectiu que juguin, es diverteixin, aprenguin i es relacionin entre ells. Totes aquestes activitats s'adapten a les diferents edats dels participants, ja que el casal s'adreça a nens i nenes que cursen de P3 fins a 2n d'ESO.

El Casal d'estiu d'enguany començarà el 30 de juny i finalitzarà l'1 d'agost, i es farà a l'escola Països Catalans. L'horari és opcional, es pot triar entre matí i tarda (de 8h30 a 16h30) o només matí (de 8h30 a 13h). A més, la durada pot ser de 3, 4 o 5 setmanes. També s'ofereixen els serveis de menjador (de 13h a 15h) i d'acollida matinal (de 7h30 a 8h30).

Preus
Per tal de facilitar l'accés al Casal d'Estiu al màxim de nens i nenes, els preus són força assequibles i s'ofereixen descomptes als empadronats al municipi.


DESCOMPTES:
Els nens i nenes empadronats a Lliçà d'Amunt poden optar a descomptes en la quota del casal de matí:
  • S'aplicarà un 30% de descompte sobre el preu a les famílies nombroses o monoparentals i un 25% de descompte en la inscripció del segon fill o filla (aquests descomptes no són acumulables i la condició s'ha de documentar amb fotocòpia del carnet de família nombrosa o monoparental en vigor, o fotocòpia del llibre de família o DNI del segon germà).
  • Les famílies que no percebin cap tipus de prestació econòmica podran gaudir del Casal d'Estiu gratuïtament (caldrà sol·licitar un certificat a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament).

Inscripcions
Les inscripcions tindran lloc del 5 al 30 de maig, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, i dilluns i dijous, de 16h a 19h, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. La documentació que cal aportar és la següent:
  • Fitxa d'inscripció, sanitària i autoritzacions emplenades. Descarrega la documentació.
  • Fotografia de carnet de l'infant.
  • Fotocòpies de la targeta sanitària i de la cartilla de vacunes.
  • Fotocòpia de la llibreta on es passarà la quota d'inscripció.

Reunió informativa
Es farà una reunió informativa per a pares i mares el dilluns 5 de maig, a les 20h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres. També hi haurà una segona reunió el dimecres 25 de juny, a les 19h a l'Escola Països Catalans, per a pares i mares dels nens i nenes inscrits, on es podrà conèixer l'equip de monitors i monitores, la programació del Casal d'Estiu i resoldre dubtes.

Concurs de samarreta
T'agrada dibuixar? Doncs participa al concurs i dissenya la samarreta que lluiran els nois i noies del Casal d'Estiu 2014 que organitzen l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i el Grup d'Esplai.

Campaments de l'Esplai
Els campaments són una activitat d'estiu organitzada pel Grup d'Esplai de Lliçà d'Amunt que consisteix en passar una setmana en un campament a la muntanya. Allà es realitzarant activitats per passar-ho bé i entrar en contacte amb la naturalesa. +Informació


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.