Es busquen monitors de lleure per treballar al Casal d'Estiu 2014

Si ets jove, t'agrada el món del lleure, ets actiu i participatiu i tens el títol de Monitor/a de Lleure, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt cerquem monitors per treballar aquest estiu al Casal d'Estiu 2014, que organitza Joventut conjuntament amb el Grup d'Esplai del 30 de juny a l'1 dagost.


NOTA: El procés de selecció de monitors i monitores pel Casal d'Estiu 2014 ha estat tancat el divendres 6 de juny a les 14h.

Pots presentar el teu currículum del dimarts 3 al divendres 6 de juny, a les 14h, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament especificant que és pel Casal d'Estiu. Pots fer el tràmit de dilluns a divendres de 8h a 14h i dijous de 16h a 19h, i en línia a través del web municipal adjuntant el teu currículum: Instància genèrica.

ENTREGA DE CURRÍCULUMS:


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

35 comentaris:

  1. Bon dia, hem dic Alfredo Moreno i no tinc títol físic de monitor de lleure però mes que res per que no puc presentar-ho tot fins a l'octubre que es la convocatòria. He fet el curs, treballs i practiques a part de l’experiència que tinc jo. Hi hauria possibilitat de que pugues ser monitor tot i no tindre encara, i no per que jo no vulgui, el títol físic?
    Y desprès m'agradaria saber quin es l'horari i dies de casal, moltes gracies!

    Alfredo Moreno.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Alfredo, pel Casal d'Estiu has de tenir el títol de monitor del lleure, així que hauràs d'esperar a una propera convocatòria. Moltes gràcies pel teu interès.

      Elimina
  2. Bona tarda, estic interessat en treballar al casal de estiu i tinc el títol de monitor de temps de lleure, a demés de experiència en el sector, que es pot enviar per correu el currículum en comptes de entregar-lo en mà? Sóc de Lleida i m'és bastant difícil anar-hi durant aquests dies.
    Si no es cap molèstia em podeu contestar al següent correu?
    carloscodorniu91@gmail.com

    Gracies per aquesta oportunitat, espero la vostra resposta

    Cordialment

    Carlos Codorniu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Respon Bon dia Carlos, dir-te que pots enviar el currículum a través del web municipal www.llicamunt.cat, es poden fer tràmits on-line. Sent de Lleida, però, és complicat treballar-hi, doncs al ser un projecte compartit amb l'Esplai, els monitors comencen a preparar continguts des de ja mateix i han de tenir força disponibilitat. De totes maneres, ets lliure d'entregar el teu currículum i participar del procés. Gràcies.

      Elimina
  3. Bona tarda, em dic Laura Toledo i també estic interessada en treballar al casal d'estiu. Tinc títol de monitors, i estic cursant el de directora!!! Sóc de Barcelona, i ara per ara m'és difícil venir físicament a dur el currículum, es podria enviar en algun correu (he vist que el comentari anterior també ho demana)

    Deixo aquí el meu correu, si podria rebre més informació seria genial! Moltíssimes gràcies per aquesta oportunitat als joves!

    lauratoledomonfort@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Laura, pots fer-ho a través del web municipal: www.llicamunt.cat Gràcies.

      Elimina
  4. Bona tarda, em dic Ana Tejada,jo tambe estic interesada en el casal d'estiu, tambe tinc el titul de monitora de lleure i estic cursant el curs de tecnic en educacio infantil.porto 8anys treballant amb infants.
    Soc de barcelona i tambe m'agradaria sapiguer si es pot enviar el curriculum per internet.
    Deixo el meu correu,tambe m'agradaria que m'enviesiu mes informacio.
    Moltisimes gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Ana, es pot fer el tràmit per Internet a través del web municipal wwww.llicamunt.cat. Gràcies.

      Elimina
  5. Soc l'Ana Tejada, perdooo no he deixat el correu!!!!
    Ana-bcn-18@hotmail.com

    ResponElimina
  6. hola,soc monitora de de lleure i ara estic acabant les practiques,i soc auxiliar tecnic en educacio infantil,soc de barcelona..m és dificil deixar el cv alla.deixo el meu correu silperesc@gmail.com
    gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, si encara no tens el títol de monitora del lleure, perquè em dius que estàs fent pràctiques, no pots presentar el currículum ja que ho demanem específicament. Moltes gràcies pel teu interès!

      Elimina
  7. hola soc Ester de Bcn y estic mol interesada m encantan els nens..soc integradora social..podria deixar CV ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ester, pots deixar el teu currículum si també tens el títol de monitors del lleure, ok? Moltes gràcies!

      Elimina
  8. el meu email esrumi29@gmail.com

    ResponElimina
  9. Hola soc VIctor de La Garriga tinc el titol de premonitor i els me encantant el nes i estic interessat en el casal d' estiu
    us deixio el meu correu ortega.victor142@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Víctor, si encara no tens el títol de monitor del lleure, perquè el que tens és el de premonitor no pots presentar el currículum ja que ho demanem específicament. Moltes gràcies pel teu interès!

      Elimina
  10. Hola, em dic Gemma i estic molt interesada per aixó de ser monitora acabo de treurem el títol de monitora de lleure pero tic experiencia amb nens, soc de Sabadell i em costa una mica aquets dias anar a deixar el currivulum es pot fer per correu? De totas maneraa jo os el deixo. Moltissimes gracies.

    gemkyo@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jola Gemma, es pot fer el tràmit per Internet a través del web municipal wwww.llicamunt.cat. Gràcies.

      Elimina
  11. Hola soc l'Anna Balaguer Miralles soc de Sabadell i estic interesada en ser monitora d'aquest casal,acabo de treurem el títol de monitora de lleure.
    He fet de monitora de teatre durant tres anys al Teatre Sant Vicenç de Sabadell a nens de 6 a 10 anys, també he estat al casal d'estiu de l'Escola Guixot.
    M'agradaria enviar el curriculum ja que soc de Sabadell i per mi és una mica complicat aquesta setmana anar a Lliça, deixo el meu correu:
    anna_balaguer@hotmail.com
    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Anna, pots fer el tràmit per Internet a través del web municipal: wwww.llicamunt.cat. Gràcies.

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  12. Hola em dic Cristina tinc el títol de monitora de lleure i m'agradaria saber per quins dies es realitza el casal.
    En cas que em respongueu m'ho podrieu fer a través d'aquest comentari sisplau ja que no veig les dates.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina, el Casal d'Estiu serà del 30 de juny a l'1 d'agost. Però se'n faran reunions prèvies. Pots trobar tota la informació al següent enllaç: http://elgalliner.blogspot.com.es/2014/05/apuntat-al-casal-destiu-2014.html

      Gràcies

      Elimina
    2. Moltes gràcies per respondre'm.

      Elimina
  13. Bon dia! sóc Directora i monitora de lleure! estic molt interessada en l'oferta! podría enviar el currículum per mail?

    Moltes gràcies!

    Salutacions!

    sansanparis@hotmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra, pots enviar el teu currículum mitjançan l'E-tram de la pàgina web municipal: www.llicamunt.cat. Gràcies.

      Elimina
  14. Hola, bona tarda em dic Thais i aquesta setmana m'es impossible anar fins lliça, jo també vull preguntar si es possible enviar el curriculum via mail tinc la titulacio i experiencia en el sector

    El meu correu es thais.morata@gmail.com

    Moltes gracies pel seu temps

    Atentament

    Thais Morata

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Thais, pots enviar el teu currículum fent una instància on-line mitjançant el web municipal: www.llicamunt.cat. Gràcies.

      Elimina
  15. Soc Beatriz Lopez, psicologa infantojuvenil. No tinc titol de monitora pero treballo com a vetlladora desde fa set anys i psicologa infantil en un centre medic. Voldría treballar amb vosaltres la primera quinzena de juliol. Moltissimes gracies!

    ResponElimina
  16. Judit Gonzano Arjona5/6/14 22:59

    Bona nit, aquest matí m'he acostat a Lliçà a deixar el CV, juntament amb una carta de presentació i la fotocòpia del carnet de monitora. Titulada des del 2012, i amb experiència de més de dos anys en el món del lleure m'agradaria formar part del projecte del casal d'estiu 2014. Pel que fa a la meva formació, més enllà de ser monitora sóc estudiant d'Educació Social - acabo de finalitzar segon curs-.

    D'altra banda, faré una instància per internet per si de cas.

    Pel que fa a la disponibilitat, total i inmediata, malgrat sóc d'Hospitalet de Llobregat disposo de carnet de conduir tipus B i vehicle propi.

    Ja per acabar, m'agradaria consultar en quin moment es comunicaria si som aptes o hem estat seleccionats - o en el cas negatiu- ?

    Moltissimes gràcies, espero poguem veure'ns aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Judit. El divendres dia 6 es va informar a tots els monitors seleccionats. Gràcies pel teu interès.

      Elimina
  17. Hola bon dia, sóc una noia interessada en fer les pràctiques de monitora. Vaig fer l'estiu passat l'intensiu del curs teòric de monitora de lleure i ara m'interessaria molt fer les pràctiques. Hi ha alguna possibilitat de poder fer les pràctiques en aquest casal? Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Anem una mica justos de temps per a les pràctiques. Tot i així pots enviar un correu electrònic a casalestiu@llicamunt.cat. Gràcies!

      Elimina
  18. Bon día, ja s'ha fet la selecció definitiva?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, el procès ja s'ha tancat i s'ha fet la selecció definitiva. Gràcies pel teu interès.

      Elimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.