Sabies que... si vas al cinema amb tres cartutxos d’impressora et regalen l’entrada?

No t’ho creus? Doncs és veritat. Si vas al cinema de Granollers, ‘Ocine’ (els antics Cines Nord), amb tres cartutxos d’impressora gastats et regalen una entrada per a veure la pel·lícula que vulguis!

Ocine, Cinesa i les grans empreses cinematogràfiques de Catalunya, amb la col·laboració de l’empressa Reciclados del Cinca, llença una nova campanya promocional per a fomentar el reciclatge de cartutxos de tinta i el cinema. Es tracta d’una oferta per la qual podràs aconseguir una entrada per cada 3 cartutxos que portis a la taquilla.

La promoció és il·limitada, així que podràs portar tots els cartutxos que tinguis a casa o que vagis acumulant en els pròxims mesos. Això si, no és vàlid a tots els cines, els que entren en la promoció són els següents: els Ocine de Granollers i els Cinesa de Barcelona: Diagonal, Diagonal Mar, Heron City 3D, La Maquinista 3D, Barnasud, Maremagnum, La Farga, Mataró Parc, Sant Cugat i Parc Vallès.

Per a més informació: Recinca i Promocions Ocine.

2 comentaris:

  1. Yujuuuuuuuuu!!!...ayer fui de gratix a los nord de grano con con las cartuchos....Gracias!!!

    ResponElimina
  2. Yo estoy ahí, a ver si junto algunos...

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.