Beth en concert

El proper dissabte 26 de febrer la cantant Beth Rodergas visita Lliçà d’Amunt per presentar el seu darrer disc “Segueix-me el fil” en català.

“Segueix-me el fil”, que serà presentat a l’escenari de l’Aliança a partir de les 20h, és el seu primer dics en català, un conjunt de 12 cançons serenes i madures, amb una sonoritat de folk americà i amb un motiu temàtic, les labors, que recorre els diversos temes. Ella mateixa ha teixit 6 de les cançons amb lletra i música, i en les altres 6 cançons s’ha deixat acompanyar de grans autors.


Les entrades estaran a la venda fins al divendres 25 a l’OAC de l’Ajuntament. El preu és el següent: Anticipades i socis de l’Aliança: 8€; Taquilla: 10€; Menors de 18 anys i amb el Carnet d’El Galliner: 5€. El concert forma part del cicle MUDA’T (Música, dansa i teatre) d’aquesta.

Escolta “Segueix-me el fil” a l’Spotify, al Youtube i segueix la Beth al Facebook

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.