Concurs de còmic manga 2011

Els companys de Bigues i Riells han organitzat un concurs de còmic manga per a joves amb premi assegurat. El concurs, que va ja per la seva 8a edició, es divideix en cinc categories depenent de l’edat del participant. L’únic requisit és que les obres presentades han de ser originals, en blanc i negre i la portada en color.

El guanyador serà decidit per un jurat que estarà format per dos dibuixants professionals i un membre de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Bigues i Riells. 



El guanyador del concurs s’emportarà com a premi un lot de productes relacionat amb el dibuix valorat en 90€, per als joves (de 14 a 16 anys) o 120€ per als adults (de 17 a 20 anys) i un curs intensiu de Juliol a l’Escola Joso de Barcelona. D’altra banda, el finalista i la resta de participants també tindran premi.

El termini màxim de presentació de les obres és l’11 d’abril a l’Espai Jove L@Cova de Bigues i Riells (Av. Catalunya núm. 54 – Escoles Velles). El lliurament de premis es farà el 15 d’abril al Parc de Can Badell de Bigues i Riells a les 19:30 hores aproximadament. A més, de 17 a 19:30 hores hi haurà una exposició de les obres presentades i un taller de dibuix manga per a tothom.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.