Nit de genis a Santa Eulàlia

La nova Nit de Genis ja ha arribat a Santa Eulàlia. Serà demà, 18 de març, quan començarà la primera etapa d’aquest concurs de talents que acabarà amb un guanyador el 3 de juny.

El concurs consisteix en fer quatre postes en escena amb quatre espectacles que competiran entre ells per aconseguir ser els més votats pel públic i el jurat. Aquesta darrera puntuació serà per un nou jurat que s’ha creat per fer una votació més neta i justa. El seu vot valdrà el doble que el del públic i, d’aquesta manera, els genis es classificaran directament per a la final.

Hi haurà tres dies d’actuacions, el primer és aquest divendres 18 de març que tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica a partir de les 21h30; el segon està per determinar, i la gran final serà el 3 de juny.

Hi haurà servei de barra amb cambrers, begudes, tapes, bikinis i el que calgui, organitzada pels alumnes de segon de Batxillerat.


INFORMACIÓ | Santaka.cat

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.