Sabies que si vas al cinema disfressat de Torrente et regalen les crispetes?

Si, no ens hem tornat bojos. Si vas als OCINE de Granollers disfressat del personatge protagonista de la pel·lícula de Santiago Segura et regalen un val 2x1 en crispetes.

El vestuari mínim que requereixen és: ulleres de sol, jaqueta, camisa i panxa falsa. La promoció és vàlida des de l’11 fins al 13 de març.

A més, fins al 20 de març, si envies la teva millor foto de Torrente a info@ocine.es juntament amb les teves dades personals (nom, ciutat i data de naixement) les penjaran al seu Facebook i les tres més votades guanyaran una invitació doble per als OCINE.

Les invitacions seran vàlides per a cada dia de la setmana. Tot i que si són projeccions en 3D s’ha d’abonar el suplement. I no poden participar en la promoció els menors de 18 anys.


MÉS INFORMACIÓ | Promocions OCINE
ARTICLES RELACIONATS | Promoció cartutxos de tinta

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.